donderdag 17 maart 2016

Hotel de drift dwingeloo

Voordelig hotelarrangement. Maak gebruik van de lage prijs! Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Altijd de Beste Prijs, boek nu! Volop rust, prachtige natuur, echte gastvrijheid en gezelligheid.

Waar vind je dat nog in het drukke leven van vandaag? Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Er is tevens een bakker, winkel, restaurants, pannekoekenhuis, ijssalon enz. Ik vond het gezelligste om te eten toch in hotel De Drift. Ik ga er zeker terug heen.


During your visit to Grand Café de Brink you will get to know the true decor from Drenthe. Het is een kleinschalig en gastvrij hotel , waar u warm onthaald wordt. Het dorp is authentiek, maar heeft toch veel faciliteiten.

Hotel in Drenthe: de hotelkamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden u de ruimte en gelegenheid om tot rust te komen na een dagje fietsen, wandelen, hunebedbezoek of stadstripje. Dwingeloo is een echt pareltje. Uitgestrekt en haast ongerept.


Net iets verder, maar nog steeds heel dichtbij, ligt ook het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold. Controleer de beschikbaarheid. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd!


Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Wij helpen je de ideale reis te plannen!


At hotel De Drift , guests enjoy the personal comforts of quality service and flexibility in addition to spacious rooms and cozy dining facilities. Het hotel ligt vlakbij de met bomen omzoomde brink, waar vroeger de schapen zich laafden. Een kleinschalig hotel waar je warm ontvangen zult worden.


Genieten in een van de mooiste gebieden van Nederland.

Zeker een bezoek waar te voet of met de fiets! Welkom bij Fletcher Landhotel De Borken. Het hotel beschikt onder andere over een gezellige brasserie, een ruim restaurant, een binnenzwembad en een sauna. U zult zich geen moment vervelen! Vergelijk alle aanbieders!


Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs. Bij VakantieBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie! Dit kleinschalige gezellige hotel is de ideale accommodatie als je even wilt ontsnappen aan de hectiek van alledag.


Hier kun je helemaal tot rust komen in de ongerepte natuur. Ter gelegenheid van mijn verjaardag heeft mijn man me verrast met een weekend weg. Wies heeft ons bijzonder hartelijk ontvangen. De ons toebedeelde kamer was uitstekend! Mijn man had een arrangement geregeld.


Het ontbijt was uitgebreid en was van alles voorzien. LookingforBooking maakt op basis van deze gegevens een vergelijking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts