woensdag 9 maart 2016

Natlakken

Natlakken vs poedercoaten. De verschillen tussen natlakken en poedercoaten worden hier op een rijtje gezet: Poedercoaten kent maximale maten. Dit alles hangt samen met de juiste en een goede voorbehandeling en kan in elke gewenste kleur.


Onze teams zijn gespecialiseerd in het stralen en natlakken van staal en verzinkt staal met airless, hot-airless of airless-elektrostatische spuittechnieken. Van Merksteijn staalcoating B. Andere benamingen voor dit systeem zijn spuiten, conserveren, coaten en het aanbrengen van verf.

Bij dit proces wordt een oplosmiddel gedragen laksysteem aangebracht, hierna is tijd nodig om het oplosmiddel kwijt te raken en uit te harden. Voorbehandeling natlakken. Een goede voorbehandeling is essentieel voor goede hechting en een bestendige, duurzame laklaag. Wij nemen uw product dus uitgebreid onder handen vóórdat het lakken begint. Door stralen ontdoen we de oppervlakte van staal en zink van verontreinigingen als vet, vuil en roest.


IJdema Coating bouwt daarop voort. Technieken en materialen veranderden, maar een duurzaam eindresultaat vergt nog steeds optimale voorbehandeling. Vervolgens krijgen de objecten hun beschermende en verfraaiende laag.

U kunt bij ons terecht voor producten van (verzinkt) staal, RVS, magnesium en aluminium die gecoat of gelakt moeten worden. Kamp Coating beschikt in Eindhoven over twee natlakcabines en een moffeloven, waarin uw producten kunnen worden uitgehard. Onze natlakcabines zijn voorzien van. Stralen, natlakken , metalliseren, verzinken, poedercoaten, … elke behandeling heeft zijn eigen voordelen en toepassingsgebieden.


Onze bedrijven bieden het volledige gamma oppervlaktebehandelingen aan, waardoor wij ons neutraal kunnen opstellen in de keuze van het juiste systeem. Waar poedercoaten niet mogelijk is, vanwege bijv. De lak wordt met behulp van natlakspuitapparatuur aangebracht. De laagdikte is afhankelijk van het soort product, de toepassing van het product en de wensen van de klant.


Het aanbrengen gebeurt met een verfspuit. Deze methode kan op bijna alle materialen worden toegepast. Uiteraard komt hier in de praktijk wel wat meer bij kijken. Om te kunnen natlakken moet een product namelijk goed voorbehandeld worden. Het natlakken vindt plaats in 3-zijdig RVS waterscherm spuitcabines.


Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot natlakken. Daarna worden de materialen gelakt in de door u gewenste kleur. Kleinere onderdelen en grote hoeveelheden behandelen we aan de natlaklijn.


Hier gebeurt de eindafwerking van de oppervlaktebehandeling, zoals scharnieren, bobijnen, velgen en remblokken.

Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoem is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk. Of het nu gaat om stalen, aluminium of kunststof producten, onze vakmensen voorzien uw product volgens uw eisen, wensen of specificaties op een efficiënte manier van één of meerdere natlaklagen. De combinatie van poedercoaten en meer dan jaar ervaring met natlakken maakt PCW tot een unieke partner. Afhankelijk van uw product kunt u kiezen voor de airless, elektrostatische of conventionele natlaktechniek.


NTS Finish is toonaangevend specialist o. Onze diepgaande kennis en een uiterst modern machinepark. Bij het schilderen in atelier is men niet afhankelijk van de weersomstandigheden, in tegenstelling tot schilderen op de werf. Ons bedrijf staat voor kwaliteit en creatieve oplossingen op maat. Al meer dan jaar ervaring. WIS Dokkum is specialist in het poedercoaten en natlakken van industriële producten, machines en constructies en kan in eigen huis het hele traject van oppervlaktebehandelingen verzorgen.


Ook voor speciale projecten en lastige vraagstukken is WIS Dokkum een perfecte partner. Wij dragen innoverende oplossingen aan en denken graag met u mee. Door jarenlange ervaring in het stralen, poedercoaten en natlakken kunnen wij u snelheid en kwaliteit garanderen. Om onze diensten te kunnen leveren, beschikt Brassto over gekwalificeerd personeel en de juiste apparatuur.


Alles wat u nodig heeft voor de juiste oppervlakte behandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts