dinsdag 22 maart 2016

Hoe dik is hr++ glas

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Dikte geeft dubbel glas meer stabiliteit.


Met dikker glas kun je grotere ramen vullen.

Is het raam groter dan m dan heeft het glas een dikte nodig van meer dan mm. Voor kleinere ramen (bijv. minder dan m2) is een isolatieglas dikte van mm voldoende. Als het hang- en sluitwerk van de nieuwe (openslaande) kozijnen berekend is om meer gewicht te kunnen dragen, moet dat niet uitmaken. In ieder geval geldt, hoe dikker het glas , des te moeilijker het wordt voor warme lucht om er zich doorheen te banen, in het bijzonder wanneer de spouw bijvoorbeeld is opgevuld met edelgas. Hoe goed isoleert drie dubbel glas.


Voor een passiefhuis geldt een isolatiewaarde van maximaal dus daar voldoet dit glas aan. Tel bij gelaagd glas de dikte van de glasbladen bij elkaar op, de massa van de folie is ca. Is dit niet het geval dan kunt u aan de hand van de code bij de glasfabrikant navraag doen.

De fabrikant kan u precies vertellen welk type glas er is geleverd. Hoe dikker het glas , hoe duurder maar is de isolerende werking in de meeste gevallen ook. De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Dit isoleert beter dan lucht, in standaard dubbel glas. Info over hoe dik is dubbel glas.


Resultaten van zoekmachines! Hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert. Dan raden wij u aan om vooraf verschillende glaszetters met elkaar te vergelijken. Het is zonde om voor een lagere isolatiewaarde te kiezen. Triple glas is soms te dik of te zwaar om in bestaande ‘draaiende’ kozijnen te plaatsen (dat zijn ramen die open kunnen).


Geluidswerend glas zorgt niet alleen voor geluidsisolatie, maar natuurlijk ook voor warmte-isolatie. Als je aan een drukke straat woont, geeft geluidswerend glas rust in huis. Hier lees je hoe geluidswerend glas werkt en welke soorten geluidsisolerend glas er zijn.


Ontdek welk geluidswerend glas geschikt is voor jouw huis.

Let op: hoe hoger deze U-waarde, hoe meer energie en warmte het glas doorlaat, en hoe slechter de isolatie. Dit dubbel glas is veel voordeliger en. De spouwbreedte heeft wel degelijk te maken met de dikte van je ruiten.


De grote van de oppervlakte van de ruit bepaalt hoe dik het glas zou. Spring naar HR- glas – Hoe effectiever dit metaallaagje werkt, hoe beter de isolatiewaarde. Wat is de U-waarde (isolatiewaarde) van het glas ? Keuze 2: Hoe dik mag het raam zijn.


De dikte van het glas wat je laat plaatsen doet er ook toe in dit geval. Twee dunne glasplaten, niet gelaag van mm zijn goedkoper dan een dubbele glasplaat, gelaag van mm met een tweede glasplaat van mm. Dikker glas is altijd kostbaarder.


Dit houdt in dat mocht het glas breken, er scheuren ontstaan maar de scherven bij elkaar gehouden worden door het folie dat ertussen zit. Dubbel glas is samengesteld uit glasbladen en spouw. Driedubbel glas bestaat uit glasbladen en spouwen. Dit type beglazing isoleert dan ook opmerkelijk beter dan dubbel glas en zelfs iets beter dan superisolerend glas. De voordelen ten opzichte van superisolerend glas zijn echter te klein, waardoor dit type glas maar zelden gebruikt wordt.


Standaard dubbel glas bespaart voor een gemiddelde eengezinswoning ongeveer 4mgas per jaar. Dat scheelt € 2per jaar aan energiekosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts