maandag 14 maart 2016

Bamboe tafellamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Eenvoudig te bestellen, snelle levering en gratis retour. Exclusieve en betaalbare design meubels.


Bamboe tafellamp

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Elk exemplaar van deze lamp is uniek, omdat ze zijn gemaakt van bamboe met natuurlijke kleurvariaties en met de hand zijn geweven door vakkundige handwerkers. Elke handgemaakte lampenkap is uniek.


Een bamboe tafellamp kan je woon of slaapkamer op een positieve manier beïnvloeden. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten tafellampen : kleine of grote tafellampen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een tafellamp op je nachtkastje of wil je de tafellamp gebruiken op een bijzettafel?


Bamboe tafellamp

Creëer een natuurlijke, gezellige uitstraling met deze bamboe tafellamp. De lamp is gemaakt van bamboe latjes en een bamboe hengsel. Ga voor een chique inrichting, met de bamboe papieren lamp die uw interieur zal sublimeren.


Deze lamp in de originele vorm bestaat. Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Het multifunctionele aspect van onze tafellampen maakt het inrichten van uw kamer nog leuker!


Tafellampen × Design Tafellampen. De modellen uit deze serie zijn uitstekend te combineren met onze speciaal geselecteerde lampenkappen. Gemaakt van een metalen voet en een lampenkap van bamboe , zorgt de lamp voor een prachtig helder licht.


Voor de productie van onze tafellampen wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Voornamelijk verschillende schelpensoorten, bamboe , hout, katoen en riet. Van bol en ovaal tot vierkant en langwerpig. De lampen zijn in diverse maten en vormen verkrijgbaar. De fijne structuren van de schelp geven een mooi, zacht sfeerlicht.


Leuke bamboe tafellamp los of als set met vloerlamp te koop. Voordelige bamboe tafellamp op beslist. Of je deze bamboe tafellamp Himalaya van GoodMojo nu als tafellamp in de woonkamer neerzet of als tafellamp voor de kinderkamer of babykamer.


Deze Canna is een landelijke tafellamp , gemaakt van bamboe in combinatie met staal. De lichtbron is mooi zichtbaar in deze lamp, kies daarom voor een opvallende lichtbron! Maak hem compleet met een lichtbron met een Efitting van maximaal Watt.


De open lampenkap van bamboe geeft een mooi lichteffect aan de muur. Deze bamboe tafellamp heeft hoogte van 33cm en een breedte van 15cm (exclusief kap). Het opvallend strakke ontwerp met een, tot in detail, prachtige afwerking zijn kenmerkend voor deze schitterende reeks tafellampen.


Mede door de fraaie kleurnuances, is deze bamboe tafellamp een sfeervolle aanwinst voor menig interieur. De tafellamp heeft een houten onderstel en beschikt over een zwarte kleur. De kap is gemaakt van een stevige kwaliteit bamboe en heeft een naturel kleur. Ronde tafellamp van blank bamboehout en licht wit metaal. Brengt een vleugje oosterse mystiek in ieder interieur.


Bamboe tafellamp

Todd heeft elegante Scandinavische invloeden. Gecombineerd met andere Scandinavische accessoires creëer je in een handomdraai een strakke en frisse look. Fine Asianliving Bamboe tafellamp Handgemaakt - Maya Deze prachtige tafellamp van Fine Asianliving is gemaakt van een sterke, maar flexibele handgevlochten bamboe en is ervoor gemaakt om de kamer sfeervol te verlichten. Gebruik van een tafellamp.


Juist even dat donkere hoekje verlichten waar u graag zit of de werkplek waar u ’s avonds nog even de administratie doet. Ook worden deze tafellampen gebruikt om bepaalde accessoires in het huis extra te benadrukken en zo sfeer te creëren. Deze tafellamp heeft een houten onderstel en beschikt over een zwarte kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts