donderdag 3 maart 2016

Modern wit servies

Bekijk Ons Aanbod Op Cookinglife. Alle merken servies modern. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Shop nu uit ons assortiment Witte serviezen. Meer tijd voor elkaar en in huis.


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Zoek je opvallend strak servies met een restaurantwaardige look? Je vindt het hier, naast het ideale witte basis servies. Een goed basisservies is een all-time favourite in elke kast. Wij laten je zien dat een wit servies bij elke gelegenheid van past komt!


Ga jij voor een natuurlijke, stoere of chique stijl? Dit moderne servies is gemaakt van luxe materialen zoals keramiek en porselein. De serviescollectie van Riverdale bevat diverse handgemaakte onderdelen.


Het servies van VTwonen is modern en minimalistisch.

De witte serviesserie bevat inspirerende spreuken en teksten die een verrassende toevoeging zijn in iedere serviezenverzameling. Porselein servies is vaak mooi beschilderd met bloemen en heeft een fijne klassieke uitstraling. Maar er is tegenwoordig ook heel veel modern porselein.


Dit merk heeft prachtig wit servies dat je met elke tafeldekking kunt combineren. Ondanks dat wij zelf een grote fan zijn van een klassiek porselein servies , kunnen we ons ook heel goed voorstellen dat u liever een modern servies wilt bestellen. In moderne keukens of een strakke servieskast, komt dit type servies tenslotte net wat beter tot zijn recht.


Verschillende merken servies Blokker heeft een uitgebreid assortiment aan servies van verschillende bekende merken. Royal Doulton biedt leuke en vrolijk gekleurde serviessets, borden, schalen en nog meer aan, die modern en eigentijds. Op zoek naar design servies ? Maar bepaalde merken kunnen ook doorslaggevend zijn tot het aanschaffen van een servies.


Kiest u voor een klassiek of modern serviesgoed? Wordt het wit serviesgoed of heeft u liever blauw? Door voor een serviesset te kiezen in plaats van overal de borden, bekers en schalen vandaan te scharrelen, oogt de eettafel rustig en overzichtelijk. Dit betekent overigens niet dat dit saai en burgerlijk is!


Een mooi servies is trendy en hoeft helemaal niet wit -met-bloemetjes te zijn als dat totaal niet jouw ding is. Compleet Aanbod Wit Servies. Kies uit 7producten vanaf € 99.


Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is.

Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje. Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden. Borden, kommen en schalen zijn leverbaar in vele varianten.


Naast servies in de klassieke, ronde vorm, hebben wij ook modern servies in vierkant design. Ook voor andere vormen zoals rechthoekig, ovaal en hartvormig, zit u goed bij ons. Wij begrijpen dat u graag heerlijke gerechten wilt serveren op uw servies dat vierkant is. Over het algemeen is porselein fijn en niet poreus. Daardoor is het beter bestendig tegen krassen en stoten dan bijvoorbeeld aardewerk.


Porselein is vaak wit van kleur, omdat deze kleur door veel mensen als tijdloos wordt ervaren. Wonen in een interieur, helemaal van nu? Neem plaats op de organisch vormgegeven fauteuil en ruik en voel de kwaliteit van het leer. Rosenthal servies wit Sanssouci.


Al meer dan 1jaar kunt u voor al uw servies en deskundig advies terecht bij Servies. Vandaag besteld = Morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts