donderdag 31 maart 2016

Gordijnen reinigen

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

De specialist in het reinigen van gordijnen en vitrage. Voor deskundig en vertrouwd reinigen van uw gordijnen. Wij hebben een landelijke dekking.


Velours gordijnen Velours gordijnen kun je niet zelf wassen, de stof is daar niet geschikt voor. Het reinigen van deze gordijnen kun je dus beter uitbesteden. Als velours gordijnen gekreukeld zijn, kun je ze wel zelf nevelen met een plantenspuit en daarna gesloten houden tot ze droog zijn.


Zo verdwijnen de kreukels als sneeuw voor de zon. Wel dienen deze schoon te worden gehouden.

Een reinigingsbeurt is daar onderdeel van. Wilt u de kwaliteit van uw gordijnen behouden, schakel dan een specialist in voor het reinigen en stomen van uw gordijnen. Hoe worden de gordijnen gereinigd?


Over het algemeen kunnen de meeste gordijnen alleen chemisch gereinigd worden, oftewel gestoomd. De gordijnen zijn vaak te groot voor de wasmachine of komen er erg gekreukt uit. Daarbij is het stomen van de gordijnen de meest veilige manier om gordijnen te reinigen. Alle gordijnen kunnen namelijk wel gestoomd worden, maar niet alle gordijnen kunnen gewassen worden. Een verkeerde behandeling kan het gordijn volledig ruïneren.


Je gordijnen of raamdecoratie schoonmaken is niet iets wat je dagelijks doet en daarom is het ook niet bij iedereen bekend hoe je dit precies aan moet pakken. Het is belangrijk om te weten dat iedere raambekleding op een andere manier schoongemaakt dient te worden. Na uur worden de gordijnen weer op de juiste plek teruggehangen, waarbij wij ook meteen ontbrekende haken en runners aanvullen, zodat de gordijnen weer keurig voor de ramen hangen. Dit alles voor een scherpe all-in prijs.


Informatie hier omtrent kunt u bij ons opvragen. Dat houdt in dat een gordijn van 250cm hoog dat eerst net boven de grond hing, na het wassen 10cm boven de grond mag hangen. Wel iets om rekening mee te houden dus.


Gevoerde overgordijnen kun je het beste bij de stomerij laten reinigen omdat voering en gordijn verschillend kunnen krimpen als je ze wast. Laat uw gordijnen bij de online stomerij stomen! Dat is het gemak van de online.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Daarbij is uw raamdecoratie een kostbare investering die het waard is om beschermd te worden. U wilt dan ook voorzichtig zijn als het gaat om het laten reinigen van uw gordijnen. Bij Van Hal Stomerij kunt u op een professionele wijze uw gordijnen laten reinigen.


Bovendien is Vitesse textielreiniging actief met Professionele Wetcleaning, een zeer milieuvriendelijke manier van reinigen. Met name gordijnen en vitrages dragen bij aan een aangename akoestiek en een prettig binnenklimaat, maar ze houden veel stof vast. De meeste gordijnen , inbetweens en vitrages moeten bij voorkeur chemisch gereinigd worden. Maar er zijn ook gordijnen die juist geen chemische reiniging verdragen.


Gordijnen reinigen Meestal chemisch reinigen. De bekende textielbehandelingssymbolen zoals vermeld op de kapstalen bieden uitkomst. Avac, specialist in het reinigen van gordijnen.


Uw gordijnen opfrissen zonder het risico op krimpen of verbleken? Uw kledij of andere stoffen in alle zachtheid reinigen ? Vertrouw op AVAC, uw nieuwkuisbedrijf in Ronse. Wij verzorgen al uw textiel met de grootste zorg, kennis van zaken en passie.


De overige gordijnen en vitrages kun je thuis wassen. Vouw per gordijn of vitrage de bovenrand met haken bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts