vrijdag 18 maart 2016

Transparante rolgordijnen ikea

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig raamdecoratie online. Goedkoper Dan In De Winkel.


Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal!

Bij IKEA vind je rolgordijnen , vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Rolgordijnen tegen lage prijzen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur. De verduisterende rolgordijnen uit de FRIDANS serie zijn tijdelijk niet verkrijgbaar, omdat de kwaliteit van het product op dit moment niet gegarandeerd kan worden. Ons ruim assortiment goed ontworpen en betaalbare rolgordijnen ligt in het IKEA woonwarenhuis te wachten om ontdekt te worden.


We hebben ons assortiment zo samengesteld dat je kan kiezen uit de populairste stijlen, met een ruime keuze rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen. Gordijnen en rolgordijnen zijn absoluut een mooie oplossing voor ramen.

Maar wist je dat ze ook heel handig kunnen zijn als betaalbare oplossingen voor andere plekken? De lichtdoorlatende stof zorgt voor een natuurlijke lichtinval. Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel en geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen.


Koordloos rolgordijn voor extra kindveiligheid. Het rolgordijn heeft een afmeting van 210x1cm. Kan in en voor het raamkozijn worden gemonteerd of aan het plafond. Doordat het rolgordijn weinig licht van buiten blokkeert heeft uw huis van binnen ook voldoende daglicht overdag!


Deze transparante rolgordijnen op maat geven een mooie sfeer in uw huis. Wanneer de rolgordijnen dicht zijn kunt u genieten van uw privacy zonder in het donker te zitten, het licht wordt namelijk deels doorgelaten. Met de brede keuze in kleuren geeft u ook een persoonlijke tint aan bijvoorbeeld uw woonkamer of kantoor. Transparante rolgordijnen hebben een geweven stof die zowel de lichtinval als de inkijk filtert.


Een transparant rolgordijn biedt weinig privacy doordat je eenvoudig door de stof heen kijkt. De felle zon tegengaan maar toch het uitzicht naar buiten behouden? Kies dan voor een transparant rolgordijn op maat.

De stof laat veel licht door, enkel het felle zonlicht zal tegengehouden worden. Doordat de stof transparant is behoud je de verbinding met buiten. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Het is een ideale vervanger voor vitrage en optimaal als je van veel licht in huis houdt. Bediening met motor is mogelijk in combinatie met een cassette.


Bekijk ons assortiment nu! Een semi- transparante stof laat weinig tot geen doorkijk toe, echter kan er wel licht door. Ook transparante rolgordijn helpen isoleren. De warmte wordt voor een deel tegengehouden door de stof. Een verduisterend rolgordijn isoleert in een hogere mate.


Topkwaliteit rolgordijnen. Wij verkopen uitsluitend kwaliteit rolgordijnen op maat van het. Geheel transparant rolgordijn.


In ons assortiment vind je transparante (doorzichtige) rolgordijnen in verschillende kleuren met vele mogelijkheden. Je kunt je transparante rolgordijn op maat volledig naar wens samenstellen. Zo leveren wij rolgordijnen in een breed scala aan stoffen, variërend van transparant tot volledig verduisterend.


Ook kunt u onder andere kiezen voor een duo rolgordijn , een rolgordijn met zowel transparante als verduisterende banen. Onze rolgordijnen zijn 1 maatwerk, dus u bent er zeker van dat het gaat passen bij uw raam. Je kunt de gewenste stof gemakkelijk in het filter kiezen zodat je alleen de rolgordijnstoffen naar jouw wens te zien krijgt. Waarom kiezen voor transparante rolgordijnen.


Deze rolgordijnen worden vaak gebruikt als alternatief voor glasgordijnen. Ze worden dan ook geregeld gecombineerd met andere gordijnen, maar je kunt het rolgordijn ook makkelijk op zichzelf gebruiken. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing.


Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts