dinsdag 29 maart 2016

Kleurolie hout

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd!


Zodat de olie goed in de poriën van het hout komt. Na circa een half uur drogen met een schone doek de tafel nawrijven en uw meubel ziet er weer top uit.

Let op met gefineerde meubels. Gefineerde meubels hebben in veel gevallen maar een heel dun laagje hout gelijmd op een meubelplaat. Zo kunt u met de wasolie Weisgrund een onbehandelde uitstraling krijgen, terwijl er toch een beschermlaag wordt aangebracht op het hout. Ook kunt u een van onze kleurolie producten gebruiken om de juiste kleur aan uw vloer of meubelen te geven.


De kleurolie geeft uw meubel een natuurlijke uitstraling. Deze wandplanken zijn beschikbaar in diverse afmetingen, diktes en kleuren. Zoals bijvoorbeeld zwart, naturel maar ook grijs.


Bank reinigen, leer schoonmaken of autobekleding reinigen.

GAMMA heeft alles: bekleding reiniger, bijenwas, teakolie en meubelolie. Wanneer u uw meubels heeft behandeld met beitsolie is het nodig om circa elke drie á vier maanden een kleurolie te gebruiken. Wilt u weten hoe u een kleurolie het beste kan aanbrengen: Kijk even bij “tafel in de olie zetten”. Kleurolie kunt u in dezelfde kleuren verkrijgen als beitsolie. Verven is een manier om je hout goed te onderhouden.


Echter je kan ook kiezen voor hout olieën of hout waxen. Door het gebruik van hout olieën of hout waxen gaan objecten van hout langer mee. Daarbij geven de hout olieen en waxen de objecten een natuurlijke glans.


Gaat het vergelen van het hout door zonlicht tegen. Woca Naaldhoutloog - Voor naaldhout (vuren, grenen, pitch pine) Gaat vergelen tegen en behoud de mooie lichte uitstraling van het hout. Gebruiksaanwijzing Woca Colour Oil. Het geschuurde of onbehandeld hout afnemen met Woca intensiefreiniger (1ml per liter water, oftewel 1:40). Met een behandeling die de natuurlijke kwaliteiten van hout garandeert blijft het oppervlak duurzaam, mooi en sterk.


Hout is een natuurproduct. Volgens deze filosofie werkt WOCA Denmark al ruim jaar heel bewust aan de ontwikkeling en verbetering van effectieve producten voor houtverzorging. Daarnaast vult de olie het hout direct, de beits vervangt dus laag lak.


Opruwing van houtvezel ontstaat normaliter ook echt niet met een olie (wel als men met watergedragen beitsen of lakken werkt).

Skylt overlakbare kleurolie is vanwege dit karakter perfect esthetisch en vullend beitsen, gevolgd door een jarenlang onderhoudsvrij finish - de lak. Tevens voldoet het aan de eisen voor speelgoed conform EN71. De witte pigmenten bijven lekker hangen in de poriën van het hout.


Het effect kan nog worden versterkt door eerst een staalborstel te hanteren. Onder de foto vindt u voorbeelden. Hierbij moet worden opgemerkt dat het gebruikte out erg donker was.


Op ieder stuk hout kan het er anders uit komen te zien dan in dit voorbeeld. Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts