woensdag 16 maart 2016

Eijffinger behang babykamer

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Of bezoek één van onze winkels. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.

Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. EIJFFINGER is trendsetter op het gebied van wandbekleding in Nederland. Bovendien krijg je gratis de bijbehorende lijm erbij geleverd bij aankoop van of meer rollen. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop.


Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Het toonaangevende behangmerk heeft inmiddels meer dan 1collecties uitgebracht. Allemaal stuk voor stuk uniek en verassend.


Hierboven vind je originele kinderbehangwebshops of webshops met een bijzonder assortiment aan kinderkamer behang voor de babykamer en de kinderkamer.

Eijffinger behang bestellen. Staat uw gewenste artikel of behang collectie er niet bij? Voor zowel jongens als meisjes bent u hier op de juiste plaats voor lief behang. Deze stroken kunt u aanbrengen op een egale behangwand. Weinig werk en makkelijk te vervangen door andere stroken!


Natuurlijk zijn ze geïnteresseerd in de woontrends, nieuwe kleuren, vormen materialen. Als eerste moet je bedenken of je een drukke print leuk vindt of dat je de babykamer rustig wilt houden. Houd je de basis van meubels simpel en effen, dan is één opvallende wand erg leuk.


Maar als je al druk in de weer bent met accessoires en prints, kan je beter voor een rustig behangetje gaan. Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen.


Dit geldt ook voor je interieur: niks is te gek en alles mag. Ga je voor een gewaagd behangetje of toch voor een rustigere uitstraling? Bij Geonature zit de symmetrie uit de natuur gevangen in stoere en subtiele geometrische dessins. Het behang weerspiegelt de creatieve geesten en hun onuitputbare inspiratiebronnen.


Bij ESTAhome vind je het liefste en hipste behang voor je kleintje. Met het behang uit de ESTA kindercollecties geef je de babykamer precies die warme, persoonlijke en gezellige sfeer waar je naar je op zoek bent. Vrolijke prints, zachte pasteltinten of schattig fotobehang.

Je vindt het hier allemaal. Met smartpaper breng je de lijm niet aan op het behang , maar juist op de muur. Dat scheelt niet alleen veel tij maar het werkt ook erg schoon. Bovendien hoeft het behang niet in te weken, waardoor het makkelijker op maat gesneden kan worden. Behang de babykamer muur en zie direct een sfeervol resultaat!


Schilder de overige muren in een andere tint of laat ze wit. Studio Ditte ontwierp voor BN Wallcoverings een aantal grafische prints geinspireerd op speelgoed van vroeger. Met de behangen uit deze serie zorg je voor een wereld waarin de zon altijd schijnt. Dit babykamer behang brengt een fantasiewereld tot leven. Feest gezellig mee met de dieren in het bos.


Terwijl de vlaggetjes wapperen tegen de. Zo ver weg en tegelijkertijd zo dichtbij. Het tijdloze spel van licht en schaduw, ooit zo vakkundig vereeuwigd op canvas, is in deze collectie met verve vertaald in eigentijds behang. Uitverkoop uit voorraad voor een geweldige deal, zonder fratsen.


Eerlijk en goedkoop behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts