donderdag 17 maart 2016

Glazen spatscherm keuken

Onze unieke collectie glasproducten shop je gelijk online. Unieke accenten in glas geven je huis dat tikje extra. Gratis bezorging in Nederland! Kies uit diverse maten, vele afbeeldingen.


Dé nieuwe trend in keukendesign.

Maak van je huis een thuis. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Een glazen keuken achterwand is een originele en duurzame manier om je keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven.


Wandbeglazing in keukens is een keukentrend die sterk in opkomst is. Dat is niet vreem gezien de vele voordelen die een glazen achterwand in een keuken te bieden heeft. Je wilt in de keuken onbezorgt kunnen koken en kunnen rommelen met potten en pannen.


Niet ieder glas is daar geschikt voor.

Het glas moet tegen een stootje kunnen en tegen hitte. Daarom werken we bij Glasbestellen. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water. De achterwanden kunnen gemaakt worden met spitse of afgeronde hoeken.


Voor een eenvoudige en mooie manier van ophangen kan het spatscherm worden besteld inclusief wandklemmen. Met een spatscherm van wall-art heb je een echte eye-catcher in de keuken. Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden.


Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Creëer uw eigen unieke glazen achterwand voor uw keuken. Fotoprints, gekleurd glas , magnetische wanden, geïntegreerde led-verlichting. U kunt het zo gek niet bedenken en Bosch Glaskunst maakt het. Van glazen spatscherm achter uw fornuis tot een prachtige glazen achterwand over de hele breedte en lengte van uw keuken.


Glas als achterwand in uw keuken.

Deze vorm van keuken achterwand design is een originele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven met glas. Glazen keuken achterwand 700x900. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Als u uitgaat van een glazen keuken achterwand van bijvoorbeeld 2. Ook berekenen wij een vast bedrag voor inmeten en plaatsen.


Net als alle andere glazen oppervlakte is een glazen keuken achterwand net zo makkelijk te reinigen. Daarnaast kan het in voorkomende situaties wel eens de meest fraaie oplossing zijn. Een keuken achterwand in glas kan uitgevoerd worden in een hardglazen variant en een (goedkopere) normale variant. Eenvoudig Online Bestellen.


Een Spatscherm Voor In De Keuken Van Glas. Met Of Zonder Print, Altijd Op Maat! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis.


Bescherm je muur achter de kookplaat met een glazen spatscherm. Geen vetspetters of sausvlekken meer op de muren tijdens het koken en tegelijkertijd een echte blikvanger voor je keuken. Het spatscherm van hoogwaardig glas is hittebestendig en dus uitermate geschikt voor gebruik achter de kookplaat of fornuis. Op zoek naar een mooie keuken achterwand?


Keukenwand en spatscherm keuken : u vindt het bij GAMMA. Bekijk nu het aanbod keukenachterwanden online. De doorzichtige spatwand staat mooi in iedere keuken. Of je net een nieuwe, moderne keuken hebt, of nog prima vooruit kan met een wat oudere keuken.


Over de glazen keuken achterwand. Een glazen achterwand in de keuken krijgt natuurlijk het één en ander te verduren. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor stopcontacten.


Daarnaast biedt het meerdere voordelen waaronder duurzaamheid en het schoonhouden van de achterwand. In de keuken wordt er veel gekookt en vetvlekken, vuil en water komt vaak tegen de wanden aan. Doordat een glazen ( keuken ) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoeft u nooit meer voegjes te schrobben.


Prijsvoorbeeld 4: glazen keuken achterwand met LED. De richtprijs van onderstaande witte glazen keuken achterwand is ca. BTW, inmeten en plaatsing van de wand.


Deze prijs is exclusief LED strip en het aanleggen van elektriciteitsvoorziening. Een spatscherm van glas maakt je keuken visueel groter. Ook maakt het je keuken lichter en ruimtelijker. Een groot voordeel van een glazen spatscherm is dat deze eenvoudig schoon te maken is.


Het gladde oppervlak is eenvoudig te poetsen en daardoor erg hygiënisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts