dinsdag 29 maart 2016

Blauwe bedsprei

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Een plai deken of sprei is altijd prettig om in huis te hebben.


Niet alleen biedt dit woontextiel warmte en zachthei het is ook een sfeervolle woonaccessoire.

Wie van blauw houdt, heeft in ons assortiment volop keus uit blauwe spreien en dekens: van basic effen dekens tot plaids met vrolijk stermotief. Spreien, dekens en plaids te bestellen van kinder- tot lits-jumeaux formaat. Fraaie dessins van zachte materialen. Gebaseerd op de laatste trends. Iets donkerder dan op de foto!


Blauwe Spreien koop je eenvoudig online bij bol. Precies de goede afmeting! Lang naar gezocht, deze afmeting!

Super mooi sprei, voor een hele mooie prijs! Deze eigentijdse bedspreien worden op een dichte manier geweven, vervolgens wordt er een sierlijk design met de hand op geborduurd en tot slot worden ze nauwkeurig afgewerkt. De bedspreien zijn verkrijgbaar in twee formaten 180x260cm en 270x260cm. De Dreamhouse Retro Flower- bedsprei is niet alleen mooi, maar beschermt je bed tegen stof. Deze zachte en warme stof ademt en geeft de nodige verkoeling tijdens de nacht.


De zachte stof in combinatie met de nette. Een patchworksprei in verschillende kleuren blauw en gecombineerd met wit geeft bijvoorbeeld een iets levendigere sfeer en u blijft toch de kalmerende uitstraling van blauw houden. Hoeft het van u allemaal niet zo rustig te zijn in uw slaapkamer en mag uw bed er echt uitspringen? Ga dan voor een bedsprei in bijvoorbeeld oranje, rood of geel. Op=op aparte series , leuk aan beide kanten te gebruiken.


Bij fonQ vind je een ruim assortiment aan spreien en plaids. Zo zijn er blauwe spreien, grijze spreien en spreien voor een lits-jumeaux XL bed. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. Een mooie bedsprei springt in het oog en laat een blijvende indruk achter. Bij ons kan je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren, materialen en weefsels, van zachte, warme gewatteerde bedspreien tot koele, dunne, katoenen exemplaren.


Veel van onze spreien kan je ook gebruiken als deken. De kleur geel wordt afgewisseld met een zacht roze kleur, voor een hip grafisch patroon.

De plaid is afgewerkt met een gele border. Dit (1) KAAT Amsterdam Metro Plaid Blauw is een prachtige gebreide plaid met een grafisch patroon en een uni rand. Wat is het toch zalig, om na zo’n lange dag in bed te kruipen, onder je heerlijk warme lakens en je nog warmere sprei.


Een sprei geeft immers een luxe uitstraling! In ons assortiment spreien van hoge kwaliteit kies je de bedsprei van jouw dromen! Een beddensprei zorgt voor een verfraaiing van de slaapkamer en een warm gevoel.


Een bedsprei kan een slaapkamer een chique uitstraling geven en zorgt voor bescherming van het beddengoed. In de webshop is een ruim aanbod van (bed)spreien te vinden, met een diversiteit aan kleuren en dessins, elk met een andere look en materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts