vrijdag 25 maart 2016

2 Componenten plamuur gamma

GAMMA heeft daarom allerlei soorten vulmiddelen in het assortiment. Vulmiddelen van zowel bekende merken als van het huismerk van GAMMA. Met het juiste product zorg je snel voor een nette reparatie van jouw muren, vloeren, kozijnen en meubelen. Sierpleister repareren met plamuur. Beschadigd sierpleister kun je gemakkelijk repareren met plamuur.


GAMMA : goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De polyesterplamuur van Holts is sterk hechtend en snel hardend. Na gebruik geeft de plamuur een sterke beschermlaag. De plamuur is makkelijk te verwerken en schuren en wordt geleverd met een harder.


Of heb je een andere ervaring met een componenten plamuur ? Laat dan een reactie achter onder deze video. Plamuur met aluminium pigmenten. Deze - componenten metaalplamuur van MoTip beschikt over aluminium pigmenten.


Heb je dus grote oppervlakken die je moet egaliseren?

Gaten, ongelijkheden of houtrot kunnen handig met plamuur worden geëgaliseerd. Om kleine of grote gaten te vullen kun je gebruikmaken van plamuur met of zonder verharder. Ontdek ons assortiment vullen en plamuren. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Zowel online als in onze winkels. Bij het aanbrengen is het te vergelijken met vloeibaar hout of kneedbaar hout.


Kies voor een houtrotvuller waarbij de verhouding 1:is, zoals de componenten houtrotvuller van Den Braven. Onze -componentenplamuur is goed geschikt voor metaal en polyester. Door ze vlak voor gebruik samen te voegen kun je daar goed mee werken. Tip: maak niet te veel - componenten plamuur tegelijk klaar.


Polyfilla Pro W1is een componenten polyester plamuur en vulmiddel voor houten en metalen ondergronden. Het product heeft een korte. De w1is zeer fijn van structuur en gemakkelijk te.


Metaalplamuur is elastisch en zeer goed schuurbaar. Door de toevoeging van aluminium pigmenten, zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Den Braven biedt een complete range van vulmiddelen aan voor intern en externe toepassing.


Technologieën op basis van acrylaat, polyesters en epoxy, zowel 1-compenent als - componenten met ieder hun specifiek karakter en toepassing. Deze plamuur heeft een uitstekende hechting op metaal, polyester, diverse kunststoffen, steen en aluminium en met deze plamuur kunt u zowel binnen als buiten beschadigingen vullen. Met dit componenten product maak je een duurzame en strakke reparatie die jarenlang probleemloos mee zal gaan.

Het krimpt niet en is blijvend flexibel. Hierdoor zal het de werking opvangen van het hout en niet scheuren. De reparatie blijft daarom onzichtbaar na het schilderen. Het beste van plamuur en epoxy in product.


Geen voorbehandeling met voorstrijk nodig. Zeer snelle uitharding, ook bij lagere temperaturen. Ondergrond droog, schoon en vetvrij maken. Verwerkingstijd na mengen is ca. Aanbrengen met een plamuurmes of een plamuurspatel en zoveel mogelijk gladstrijken.


Polyesterplamuur is schuurbaar na ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts