zondag 6 maart 2016

Vlaggetjes wereldkaart

Nederlan Europa en de wereld. Verzending vanaf €in uur. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bekijk ons unieke assortiment slingers.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Wereldkaart met vlaggetjes.


Met deze kleurrijke prikvlaggetjes laat jij zien waar jij allemaal geweest bent. Of ben je misschien al een wereldreis aan het plannen? Dan kun je ook alvast je toekomstige bestemmingen markeren.

Met een wereldkaart met vlaggetjes maak je jouw wanddecoratie persoonlijk en uniek, omdat je er jouw eigen verhaal op. Ook kun je aangeven welke landen er nog op je verlanglijstje staan. Onze baklijsten maken jouw wereldkaart helemaal af. De wereldkaarten worden zwevend in de baklijst geplaatst voor een geweldig ruimtelijk effect! Je wilt natuurlijk op die mooie wereldkaart ook markeren waar je geweest bent!


Daarvoor zijn deze leuke markeringsvlaggetjes of magneetjes. De vlaggetjes kun je in een wereldkaart op prikbord prikken. De magneetjes kleven aan een wereldkaart op magneetbord. Deze wereldkaart op hout heeft een mooie zwarte bedrukking. Hierdoor springt de werel op de houten achtergron direct in het oog.


Wil je de kaart toch meer kleur geven? Met de gratis vlaggetjes zorg je voor een kleurrijke wereldkaart. Op de wereldkaart markeren waar je geweest bent? Ook te bestellen via de website.


Wij leveren u de beprikbare wereldkaart inclusief ophang oogjes voor een eenvoudige bevestiging.

Tevens zit er al een zakje met een aantal vlagspelden bij. Klik Hier om deze bij te bestellen. Een wereldkaart aan de muur is een van de laatste woontrends.


Om de wereldkaart op hout nog levendiger te maken, is de hele kaart gevuld met namen van steden, dorpen, gebergten en oceanen. Hierdoor kun je snel en eenvoudig jouw bezochte bestemming vinden. Met de 1gratis prikkers laat je zien waar je allemaal bent geweest en nog dolgraag heen wilt. Houten wereldkaart : vlaggetjes of pins?


Info over wereldkaart vlaggetjes. Resultaten van zoekmachines! Kies voor de kleurrijke vlaggetjes om de wereldkaart iets meer kleur te geven.


Vergeet dan de vlaggetjes en kies voor de koperen pins. Echte wereldreizigers hebben hem al jaren: een wereldkaart met vlaggetjes of prikkers. Ook ik heb er nu eindelijk één.


Waar hij hangt en wat mijn bedoeling er mee is? Ik deel het graag met jullie! Oké, heel eerlijk, ik heb niet echt een wereldkaart met vlaggetjes maar een wereldkaart met prikkers. Elke houten wereldkaart is uniek.


Iedere wereldkaart op hout wordt apart gemaakt en geprint en is dus uniek! Het kan daarom zijn dat het geleverde product iets afwijkt van de getoonde foto’s. De houten wereldkaarten van MapaWall zijn te vinden in steden over heel de wereld.


Iedereen heeft een gevoel bij de wereld en dat gevoel is voor iedereen anders. Bij de vraag hoe de wereld er geografisch uit ziet, wordt door velen gerefereerd naar de bekende wereldkaarten van weleer en hedendaagse afbeeldingen uit atlassen en aardrijkskundeboeken. Op een wereldkaart met kraslaag kun je bijhouden welke landen en steden je al hebt bezocht. Je ziet meteen waar je al bent geweest en kunt gemakkelijke nieuwe reizen of stedentrips plannen.


Voor kinderen is het een speelse manier om de wereld beter te leren kennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts