vrijdag 18 maart 2016

Kussen tussen de knieen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Alle tuinartikelen shop je online.

De beste keuze tegen lage prijzen! Bekijk ons unieke assortiment kussens. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Wanneer je geopereerd bent aan de knieën, heupen, benen of rug kan het zo zijn dat je benen niet te veel op elkaar gedrukt mogen worden of dat ze in dezelfde positie moeten blijven liggen. Door gebruik te maken van een kussen tussen de knieën kun je weer comfortabel liggen en slapen. Het kussen wordt tussen de knieen gelegd en met de band vastgemaakt.

Dit kussen neemt de druk weg van de lage rug en de heupen, Ondersteunend kniekussen tegen pijnlijke rug-en. Lig bij voorkeur op de zij met een lichaamskussen tussen de knieën en vóór de borst. Voorkom dat u gaat liggen in de ¾ positie. Dit kniekussen is wasbaar in de wasmachine op graden en droogtrommelbestendig bij lage temperatuur. Probeer te lopen, door beweging kan de pijn in de knie afnemen.


Wikkel ijsblokjes in een handdoek en leg dit ongeveer minuten om je knie, langer wordt niet aangeraden in verband met de kou. Doe tijdens het slapen een kussen tussen je benen zodat je knieën niet continu tegen elkaar aandrukken, dit kan ook met onze kniekussens. Dit voorkomt dat u het kussen kwijt raakt bij het bewegen in uw slaap.


Het advies is om wel slaapkleding aan uw benen te dragen in verband met het niet voelen van de klittenband. Ergonomisch ontwerp: Door de ergonomische vorm in combinatie met hoogwaardig traagschuim, past dit kniekussen uitstekend tussen uw benen en knieën. Kortom een revolutie in zorg en comfort van de knieën, rug, heup en bekken tijdens het slapen. Een veel gehoorde klacht bij kniekussens is, dat het niet stabiel blijft liggen tussen de benen.


Daarom heeft dit kniekussen een unieke ergonomische vorm die het kussen in de juiste positie houdt. Voorgevormd kussen dat dubbelgevouwen tussen de knieën geplaatst wordt. Het voorkomt drukwonden bij contracturen en is ook nuttig bij rug- en heupproblemen omdat het de natuurlijke S-bocht van de ruggengraat bewaart.


Dankzij de ergonomische vormgeving van het kniekussen blijft het knie kussen op zijn plaats zonder dat de bewegingsvrijheid wordt beperkt.

Dit kniekussen vormt zich exact naar de vorm van uw lichaam omdat het gemaakt is van 1 traagschuim waardoor dit knie kussen uitermate comfortabel is. Het perfecte kussen voor mensen met rug en heupklachten. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Op naar woonwarenhuis OTTO. Grote keuze in meubelkussens! Hier vind je wat jij zoekt!


Kniekussens ook wel ligkussen of beenkussen genoem voorkomt dat de knieën op elkaar drukken en dat de wervelkolom, de heup en het bekken verdraaien. Daarnaast bevordert een kniekussen de correcte positie van uw benen en bekken ten opzichte van uw wervelkolom, zodat uw spieren zich kunnen ontspannen. De orthopedische ontwikkeling met duurzaam memory foam ontlast spieren rondom de bekken en het taillegedeelte van de wervelkolom en zorgt voor volledige ontspanning. Het kniekussen is niet alleen te gebruiken als kussen tussen de knieën maar door het losmaken van de klittenband sluiting kan het kussen ook als beenkussen gebruikt worden.


Kussens zijn er in alle soorten, maten en van verschillende materialen. Kussen Tussen De Knieen , source:allinfo. Bovendien verschillen de prijzen enorm tussen de vele merken. Er zijn kussens gevuld met dons of veren, maar ook kussens met een synthetische vulling (meestal polyester vezels). Leg een kussen tussen je benen en trek je knieën een beetje naar je kin zodat je het kussen een beetje vastklemt.


Je kunt ook proberen om een kussen onder je heupen te leggen om de ruimte tussen je lichaam en het bed op te vullen. Dit ondersteunt je heupen als je slaapt en dat maakt het een stuk comfortabeler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts