maandag 28 maart 2016

Flexa creations morning snow

Flexa creations morning snow

Kies uit 1producten vanaf € 300. Authentic Grey - Creations. Inspirerende artikelen met deze. Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang,. Doordat de verf zeer goed reinigbaar en schrobvast met kleurbehoud is, is de muurverf ideaal voor ruimten die gemakkelijk vochtig of vuil worden, zoals de badkamer, kinderkamer of keuken.


Flexa creations morning snow

Flexa Creations muurverf morning snow extra mat is watergedragen en dekt optimaal. Zo ben je voordat je aan je klus begint, verzekerd van jouw kleurkeuze. In de tester is een kleine vachtroller verwerkt waarmee je de verf kan aanbrengen zonder gebruik van een losse kwast of een roller. Doordat de verf goed reinigbaar en schrobvast is, is ze uitermate geschikt voor ruimten die gemakkelijk vochtig of vuil worden, zoals bijvoorbeeld de badkamer, kinderkamer of keuken.


Wij mengen elke kleur in de gewenste. Er zijn drie thema’s: Essential, Atmosphere en Accent. Drie prachtige kleurenpaletten met intense kleuren die ook nog een heel lang hun kleur behouden door de HD color technology. De Flexa kleur MORNING SNOW. In de tester zit een kleine vachtroller verwerkt waarmee zonder gebruik van een kwast of roller de verf aan te brengen is.


Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. De kleur MORNING SNOW behoort tot een kleurenwaaier van Flexa maar wij kunnen deze kleur ook mengen in andere verf merken. Deze goed dekkende, hoogwaardige, duurzame lak is op basis van hybride alkydhars.


De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. Bestel de Flexa MORNING SNOW bij Kleurenwaaier.


Flexa creations morning snow

De verf is makkelijk verwerkbaar en toepasbaar op hout, metaal en harde PVC. De watergedragen lak voor binnen is. Flexa creations lak zijdeglans morning snow wit - 7ml. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht.


Deze pin is ontdekt door Chantal Toren. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Silver Shadow - Creations. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Ook verkrijgbaar in Sikkens lakken en muurverf.


Morning Snow Type Lakverf. Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur. De kleuren die ik wilde gebruiken mochten niet te donker zijn. Donkere kleuren maken een ruimte namelijk vaak kleiner en het is al niet zo’n grote kamer.


Deze kleuren zijn niet te mengen maar kunt u kant en klaar in de winkel kopen of online bij. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Alle actuele Flexa Muurverf aanbiedingen van meer dan 1webshops in één overzicht.


Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste Flexa Muurverf deal scoort. CREATIONS VOORSTRIJK flexa creations voorstrijk is een matte, dekkende, waterverdunbare voorstrijk voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer en alkydemulsie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts