dinsdag 15 maart 2016

Antislipverf trap

Antislipverf trap

Profiteer van extra korting op Epifanes verf en snel thuis geleverd. De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap.


De lak op waterbasis droogt snel en is reukarm. Antislipverf voor op de trap. Het resultaat is dat je hele kleine puntjes in de verf krijgt welke voor de antislip zorgen. Maak van jou traplak een antisliptraplak met de antislip toevoeging. Dit is bij elke antislipverf het geval.


Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel. Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad? Een antislipstrip is de oplossing!


Wij leveren en plaatsen antislipstrips op de trap voor nieuwe en bestaande trappen. Naast de antislipverf zijn er meer redenen waarom deze trapverf dé nieuwe perfecte verf is jouw trap ! De experts van Verfwebwinkel leggen het uit. Ook 1 op maat te bestellen!


Om binnen of buiten een groot oppervlak te beveiligen, zoals een parking of een magazijn, raden wij antislipverf aan. Ontdek deze snelle en gemakkelijke oplossing, ongeacht de grootte en het type ondergrond dat u wil beveiligen. In ons assortiment vindt u zowel antislipverf voor voetgangerszones als antislipverf voor de doorgang van vrachtverkeer. Een perfecte antislipverf voor de trap is Sigma S2U Nova Traplak Voordelen: de verf is krasvast, slijtvast, vergeelt niet en is verkrijgbaar in alle kleuren.


Antislipverf trap

Je weet nu wat de beste verf is voor een houten trap , waarom wij verf op waterbasis adviseren en wat een goede antislipverf voor de trap is. Hoewel de naam anders doet vermoeden is antislipverf niet een verfsoort, maar een coating voor over de verflagen heen. Door de antislipverf krijgt het oppervlak een stroeve ondergrond. Dit verkleint de kans op uitglijden op de trap. Trappen Kies aan de rechterzijde het door u gewenste product.


U wordt dan doorverwezen naar de productpagina met uitgebreide informatie over het gekozen product. Het is een zeer slijt- en kras vaste trappenlak die geschikt is voor de bescherming van zacht- en hardhouten trappen die intensief gebruikt worden. Daar komt nog eens bij dat deze coating door gebruik langzaam slijt. Het gebruik van antislipverf vraagt dus veel onderhoud ten opzichte van een antislip strip. Het is met antislip verf aangeraden dit te combineren met een antislip strip, zodat jouw trap super veilig is.


Beton kan als vloer of ondergrond erg glad worden. Met onze transparante antislipcoating behoort uitglijden op beton tot het verleden! Vloercoating voorzien van een antislip coating tegen uitglijden en andere ongelukken. Ook blijft uw trap , galerij en vloer beter reinig. Vanwege de antislip eigenschappen valt de coating onder de groep veiligheidscoatings.


Ze wordt voornamelijk toegepast op vloeren en andere loopvlakken waar er een risico op vallen door gladheid bestaat. Bijvoorbeeld binnen, in keukens, badkamers, trappen en gladde werkvloeren. Maar ook buiten, op bruggen en oversteekplaatsen.


Antislipverf trap

De tapes zijn in verschillende kleuren en korrel patronen te verkrijgen. De tapes worden ook vaak toegepast op trappen doordat ze gemakkelijk aan te brengen zijn ver vervangbaar. Graag wil ik mijn open trap verven. Ik wil geen halve maantjes of anti-slip strips omdat ik dat niet zo mooi vind.


Schuren tussen de lagen is niet noodzakelijk. De ondergrond dient schoon, ontvet, droog en geschuurd te zijn. Zout en andere in water oplosbare vervuiling verwijderen door grondig te spoelen met schoon leidingwater. We gaan de vloerbedekking eraf halen en de hele rataplan.


Daarna willen we een mooie hoogglans lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts