donderdag 10 maart 2016

Dubbel glas soorten

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage!


Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio!

Groot assortiment dubbel glas op maat. Vind dubbel glas als je nu zoekt. Een relatief nieuwe ontwikkeling in dubbel glas is echter het eerder genoemde HR glas.


HR glas is verkrijgbaar in verschillende klassen, aangegeven met plusjes. Verschillende soorten dubbel glas. In de volksmond praten we vaak over dubbel glas.


Er zijn echter nogal wat soorten ‘ dubbel ’ glas.

Tegenwoordig spreken we dan ook vaker over isolatieglas of isolerend glas. Onder isolerend glas verstaan we alle soorten (HR) dubbel glas die beter isoleren dan standaard enkel of dubbel glas. Een tweede mogelijkheid waarover u beschikt wanneer u nieuw glas wenst te kopen voor uw woning is dubbel glas.


Gebruikmaken van dubbel glas zorgt er voor dat er een betere isolatie ontstaat in vergelijking met enkel glas , maar daar staat tegenover dat ze duurder is dan enkel glas. In die spouw zit droge lucht, of een soort gas. Een spouwbreedte van millimeter geeft de beste isolerende werking.


De spouw van gewoon dubbelglas is gevuld met droge lucht. Monumentale panden zijn soms qua constructie niet berekend op dubbel glas en daarnaast zijn er de richtlijnen van Monumentenzorg die ervoor zorgen dat dubbelglas plaatsen niet zomaar is toegestaan. Soorten dubbel glas in uw kunststof kozijnen? Benitech biedt een brede keuze in verschillende typen. Deze combinatie heeft een hoge warmte isolatiewaarde van 1. Vergelijk de soorten dubbelglas hier met de daarbij horende kosten plus de besparingen door de isolerende werking.


Waar je in dit artikel achter gaat komen: Welke soorten dubbel glas er zijn. Waarom dubbelglas beter is dan enkelglas en wat de vele voordelen zijn. Wat de kosten zijn van dubbel glas.


Hoeveel je met dubbelglas kunt besparen.

Bij gewoon dubbel glas hebben alle vlammetjes dezelfde kleur, bij HR- glas heeft het tweede vlammetje een andere kleur (meestal blauw). Je kunt hiermee alleen zien of je HR- glas hebt, maar niet welk soort HR- glas. Zoek je isolatieglas, dan kun je eerst de Koopwijzer dubbel glas doorlopen. Ontdek welke soorten isolatieglas mogelijk zijn en hoeveel je bespaart met isolatieglas. Je ziet wat isolatieglas kost en hoe snel je het terugverdient.


Doe nu de Koopwijzer dubbel glas. Start de Koopwijzer dubbel glas Isolatieglas voordelen Isolatieglas heeft meer. Voor de ramen en het overige buitenschrijnwerk bestaan er heel wat soorten glas. Die soorten beglazing voor de ramen sommen we hieronder voor je op.


Er is vandaag de dag dus meer dan alleen maar enkel glas , dubbel glas en drievoudig glas. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Ramen met zo’n laagje gas er tussen hebben weer een hogere isolerende waarde ramen met gewone lucht ertussen. Wil je jouw glas vervangen voor nieuwe, betere beglazing? HR glas , een soort dubbel glas , is een investering die je ook weer terugverdient. Wat zijn de kosten van hoogrendementsglas, welke soorten zijn er en wat levert het je op?


Hoe goed isoleert dubbel glas ? De isolatiewaarden van dubbel glas verschillen per type. Triple glas heeft de laagste U-waarde (– 9). Welk soort dubbel glas moet ik kiezen? Deze zijn leverbaar in vele afwerkingen en met verschillende coatings, u zou echt helemaal los kunnen gaan hierop. Blank of gekleur helder of mat, gefigureerd of vlak, enkel of dubbel.


Overveld Glas levert en plaatst alle soorten glas. Voor deze vergelijking zijn we uitgegaan van dubbel glas van 5-15-mm. Dit betekend een buitenruit van 5mm dik, een spouw van 15mm breed en een binnen ruit van 4mm dik. Dit zijn gangbare diktes welke in van de gevallen worden gebruikt bij het plaatsen van glas.


Om de overweging te maken welke glassoort het beste bij uw wensen en budget past, is het verstandig om een duidelijk kostenplaatje op te stellen. Bij enkelglas zal de vochtige warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelen en als de temperatuur daalt tot onder het dauwpunt zal condensatie op de ruit optreden. Het glas geleidt de warmte door naar buiten.


Bij dubbelglas wordt de ruit dubbel uitgevoerd zodat een tussenruimte, spouw genoem ontstaat met daarin droge lucht of een inert gas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts