woensdag 2 maart 2016

Rolgordijn badkamer leenbakker

Vraag een gratis monster aan. Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst zien wat u krijgt? Ontdek ons ruime assortiment! Goedkoper Dan In De Winkel.


Rolgordijn badkamer leenbakker

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende rolgordijnen , maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Raamdecoraties koop je óók bij Leen Bakker. Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel.


De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers. De achterzijde van de stof heeft dezelfde kleur als de voorzijde. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen.


Het rolgordijn heeft een afmeting van 120x1cm. Altijd de beste prijs Alleen betrouwbare winkels Elke dag nieuwe aanbiedingen. U kan kiezen uit verschillende soorten rolgordijnen : verduisterend of voor de sier.


Bekijk het ruime assortiment van Leen Bakker dat bestaat uit gewone rolgordijnen en duo rolgordijnen. Om toch rolgordijnen in de badkamer op te hangen zijn er rolgordijnen die zijn gemaakt van speciale vochtbestendige stoffen of de stoffen zijn behandeld met een speciale coating. Hierdoor zijn deze rolgordijnen uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zaols de badkamer maar ook een schuur of aanbouw welke wellicht minder goed geisoleerd is. Met deze badkamer kwaliteit rolgordijnen op maat heeft u de privacy die u wenst.


De rolgordijnen worden geleverd met een apart eenvoudig te installeren bevestigingssysteem. Stel uw gewenste rolgordijn zelf online samen. Je kunt de jaloezieën ook helemaal sluiten. Zo creëer je in een handomdraai optimale privacy. Ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer.


In het aanbod van Leen Bakker vind je niet alleen vele verschillende soorten en standaard maten jaloezieën, maar je kunt de raamdecoratie van je keuze ook op maat laten maken. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! U bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen.


Een rolgordijn in de badkamer ? Onze rolgordijn stoffen zijn van 1 polyester waardoor onze rolgordijnen erg geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. Verduisterende rolgordijnen bieden absolute privacy door de speciale licht dichte coating die op de achterzijde van de stof zit. Dit elegante duo rolgordijn is een slimme keuze voor de moderne woning en kan een stijlvol alternatief zijn voor de traditionele rolgordijnen en jaloezieën. Rolgordijnen voor in de badkamer. Door simpelweg het aanpassen van de positie van het rolgordijn kan men de lagen aan de voorkant e. Als je rolgordijn is uitgevoerd met een koordbediening mag de bedieningslengte maximaal één meter zijn in verband met kindveiligheid.


Let op dat als je rolgordijnen in een babykamer ophangt, het touwtje niet in de buurt hangt van het wiegje of ledikant i. U kunt de jaloezieën ook helemaal sluiten. Voor zowel verduisterende rolgordijnen als lichtdoorlatende rolgordijnen zijn beide opties verkrijgbaar, dus voor de woonkamer tot aan de badkamer en slaapkamer hebben we een rolgordijn in ons assortiment dat past bij jouw wensen en kozijn. Bekijk hier ons volledige assortiment rolgordijnen en maak je huis sfeervol af. Dat betekent ook dat ze geschikt zijn voor veel verschillende ruimtes. Of dit nu een donkere droge ruimte is of een vochtige ruimte, zoals de badkamer.


Voor vochtige ruimtes kun je je rolgordijn namelijk laten uitvoeren in een speciale stof die hiertegen. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen?


Stel hem samen met de configurator van KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts