dinsdag 1 maart 2016

Screens serre

Grootste assortiment Serres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.


Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Zonwerking screen filtering van zonlicht geeft een prettig diffuus licht in uw woning, en schermt hinderlijk UV licht perfect af.

Mogelijkheden van de zonwering screens. Een aangename temperatuur in uw serre of onder uw terrasoverkapping? Via geleiders glijdt het zonweringdoek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteer terwijl u met de keuze van het doek een geheel eigen sfeer kunt creëren. Screens : zonwering op maat.


Hebt u de hele ochtend of middag de zon in uw woonkamer staan en warmt het gedurende de dag binnenshuis flink op? Dat kunt voorkomen met de zonwering screens van Serre Bouw Brabant! Een verticale zonwering oftewel screen biedt beschutting tegen zon en biedt tevens privacy. Wilt u meer informatie over serre en veranda screens ?

Bij zowel de windvaste screens als bij de serrezonwering loopt het doek door geleiders heen waardoor de wind er nauwelijks vat op krijgt. Ideaal voor gebruik op hoogte dus! Uiteraard zijn de screens en de serrezonwering perfect op elkaar afgestemd voor een mooi resultaat. Om te zorgen dat uw zonwering perfect op maat gemaakt is, hebben wij een aantal tips voor het inmeten.


Neem de breedte van de serre of veranda gemeten boven op het dak van de serre. Het grote voordeel van screens ten opzichte van andere zonwering is dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen, omdat ze recht naar beneden openen en sluiten. Zoveel mensen, zoveel wensen.


Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Ron schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken. Beleef fantastische ervaringen waar je ook heen gaat. Reis zonder zorgen met GetYourGuide! Met klantenservice, altijd en overal.


Grafilux service voor screens. De screens worden snel geleverd en kunnen bij u thuis bezorgd worden (in Nederland en België). We bieden ook een montageservice aan voor uw screens.


Indoor screens kunnen discreet ingebouwd worden en zijn standaard uitgerust met een buismotor. In optie zijn zowel motoren met zender als windwerk met zwengel beschikbaar. TOPscreen TOPscreen is een nieuwe zonwering voor horizontale en schuine gaspartijen, lichtstraten, compacte veranda’s en serres.

Kleuren zonwering serre screens. De profielen van een serre screen zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar, een afwerking in geanodiseerd aluminium is mogelijk. Hierdoor vallen ze niet op na montage en vormen ze als het ware één geheel met de bestaande serre.


Ze kunnen deels of geheel worden uitgerol zodat u gemakkelijk en op een speelse wijze met licht kunt spelen. Bij Kroezon wordt uw zonwering serre screens en zonwering serre dak geheel op maat gemaakt voor een strak afgewerkt geheel. Tropische temperaturen in je serre of terrasoverkapping zijn verleden tijd met verandazonwering.


Het is vrijwel op iedere overkapping te monteren zowel boven als onder uw serre. Omdat je het zonweringsdoek bijna altijd ziet, zeker bij een glazen dak, moet de kleurkeuze een weloverwogen keuze zijn. Zonwering voor serres of terrasoverkappingen.


Onze Serre zonwering kan maximaal 600cm uit een stuk en gekoppeld tot wel 900cm breed gemaakt worden. TIP: Onze serredoeken worden speciaal geconfectioneerd om golven van het doek te voorkomen! Zelfs bij gering aanbod van zon kan de temperatuur in uw veranda of serre al oplopen tot onaangename hoogte. Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan zijn screens een goede keuze voor u. Een fijne eigenschap van screens is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt. Een terrasoverkapping met screens tovert u in een paar seconden om tot een buitenverblijf.


Dat is een kwestie van de screens laten zakken, en u bent rondom beschermd tegen zon, wind en regen. Hoe verder de screens zakken, hoe meer u zich beschut voelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts